Aftrap Sjors Sportief & Sjors Creatief

Donderdag 22 september 2022 deelden de wethouders Marco Bennink en Janine Kock de eerste exemplaren uit van het boekje Sjors Sportief & Sjors Creatief aan groep 5 van De Oersprong in Ulft. Lize Aalders uit deze groep is de winnares van een tekenwedstrijd. Haar tekening prijkt op de voorkant van het activiteitenboekje.

Alle kinderen uit het basisonderwijs in onze gemeente krijgen ook dit jaar weer het Sjors Sportief & Creatief boekje. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur. Ook is het een laagdrempelige manier kennis te maken met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan immers niet groot genoeg zijn. Geen boekje ontvangen omdat je bijvoorbeeld buiten de gemeente op school zit? Stuur dan een mail met je naam en adres naar buurtsport@helpgewoon.nl. Dan krijg je het boekje thuisgestuurd.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit project stuur dan een e-mail naar de buurtsportcoaches: buurtsport@helpgewoon.nl. Basisschoolleerlingen van groep 1 t/m 8 kunnen zich vanaf 26 september inschrijven voor activiteiten via www.actiefinoudeijsselstreek.nl.

Sjors Sportief & Sjors Creatief is een sport- & cultuurstimuleringsproject. Een project dat kinderen de kans geeft om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur zonder direct lid te hoeven worden.

Scroll naar boven